Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sommastuga i Tjärlax

300 000 kr (28 200 €)
Vi har en sommarstuga som är fullt utrustat kök, verkstad och velider. Plastbåt med liten utombordare finns. Stugan ligger uppe på en ås längst in i Tjärlax-viken, Tjärlaxvägen 517. Bilväg ända fram till huset, Båthus kan ev, ingå i köpet och ligger längre ut på Tjärlaxudden,
2 cyklar finns för att ta sig till någon av 2 badplatser som ligger några km bort. Fastigheten är på 5000m2 med två små åkrar, fint för den som vill odla själv.
Kan hyras för längre tid, 800 euro/månad
Annonsör: Ray Grönlund Plats: 64200   Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.