Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Charmigt egnahems hus i Korsnäs kby

199 000 €
Mitt i byn i Korsnäs i skydd av en vacker grönskande gård befinner sej detta egnahemshus med timmerstomme. Huset byggdes 1936, totalrenoverades på 1980 talet så det är äkta retroatmosfär inomhus. Köket har ett häftigt rött tak med tidstypiska tegel- och träytor på väggarna. Alla ytor är i mycket gott skick med tanke på åldern. Planlösningen är verkligt funktionell då alla utrymmen såsom kök och vardagsrum finns i mellanvåningen, i övre våningen finns fyra sovrum med stora garderober och i källaren tvättrum, vedeldad bastu och grovkök.
Därtill finns en stor uthusbyggnad på gården ca 200 m2 med 3 bilars garage och uppvärmd verkstad på ca 50m2. I huset finns en liten del, med egen ingång, som är uthyrd till ett företag. Uppvärmningen sker med pellets, men även ved eller olja kan användas.
Daghem, skola och butiker finns inom en kilometer så huset passar perfekt åt en barnfamilj.

För mer info:

Zandra Moliis 050-5385399
zandrasmoliis@gmail.comAnnonsör: Zandra Moliis Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.