Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Barnvagn

125 €
Babystyle Oyster pearl stroller. Video om vagnen hittas här t.ex. https://youtu.be/Ay5oVCdw5Q4 . Manual: https://www.manualslib.com/manual/773204/Babystyle-Oyster.html#manual Vagnen är beställd från England. En omtyckt, smidig och mångsidig vagn som mest har använts som andrahands-/stadsvagn då den är lätt att packa med i bilen. Man kan vända sittdelen med barnet vänt mot sig eller från sig. Vi kunde klicka fast vårt Britax babyskydd direkt på schassit utan adapter. Kolla närmare i manualen vilka modeller det funkar med. Inbyggt myggnät och extra regnskygg medföljer. Vi har också köpt till en extra sovpåse som ingår. Dragkedjan är sönder där, men delarna funkar bra att använda utan dragkedjan också. Hämtas från Korsholm.
Annonsör: Jenny Lundberg Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.