Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Affärsutrymme 192 m²

950 €
Affärsutrymme uthyres på Ansasgatan 3 i Sandviken. Utrymmet kan anvädas som affärsutrymme, kontorsutrymme, för föreningsverksamhet, lagerutrymme eller dylikt. Tidigare verkade Siwa i utrymmet. Det finns ett stort rum, tre mindre rum och toalett på totalt 192 m². Utöver detta finns det ett 31 m² förvaringsutrymme med låg takhöjd och ett 18 m² kallförråd med ingång på baksidan. På gatusidan finns det utrymme för ca. 8 bilar.

Hyra 950€ / månad, i vilken värme och vatten ingår.
Annonsör: Andreas Westerlund Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lokaler & fastigheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.