Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Utför klippning av energivirke

Energiklippning utförs med energigrip med kvistkniv och samlare på grävmaskin både bältmaskin och hjulgrävmaskin. Allt från vägar åkerdiken och grovgallringar.Hjulmaskin om det skall utföras på väg. Kan eventuellt ta på vara flisverk som blir klippt beror på mängden. Utför i hela österbotten ring eller skicka e-post om ni funderar på något.
Tel: 0452342697
E-post: Temppu_97_@hotmail.com
Annonsör: J Björkskog Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Tjänster Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.