Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nybesiktad Ford Mondeo 2.0 tdci

2 200 €
Säljes fin och påkostad Ford Mondeo diesel. Besiktad t.om 2.9.2021. Nya sommar och vinterdäck, körda max 30km var. Mycket nya delar på bilen också som t.ex koppling, kopplingscylindrar, servopump+rem, vattenpump, alla bromsskivor+klossar, vindrutan, krängningshämmare fram, stötdämpare och drivknut fram osv.. Motoroljan och filter är också nyligen bytt. Kamkedja på denna så inga dyra kamremsbyten. Farthållare, dragkrok och ac som funkar. Medkörd ca 347000km. Det negativa som jag kommer på är rost i nedre kanten på någon dörr och tankluckan saknas, inget som stört mig iaf. Ring/sms/whatsapp/mail för mer info. Bilen är inte billigaste i Finland men med tanke på allt som är nytt är den säkert en av de pålitligaste.
Årsmodell: 2003 Km: 347000
Märke: Ford Modell: Mondeo
Annonsör: Alexander Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.