Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Mindre egnahemshus i Jeussen, Kronoby - visning första helgen i oktober

35 000 €
Min stuga på landet i jeussen i kronoby Jeussvägen 696 har varit uthyrt under en längre tid men är nu även till salu. Huset är ett mindre egnahemshus, kvadrat, som på nedre våningen har stort kök och vardagsrum med öppen planlösning, vedspis i vardagsrummet och gjutjärns spis på kökssidan. På övre våningen finns 2sovrum +datarum. På nedre våningen även relativt nyrenoverat wc/dusch. Huset är byggt på 50-talet och renoverats till viss del 2012, så som vatten, el och tilläggsisolering gjorts. Nedre våningen har fönster bytta av föregående ägare, troligtvis under 2000-talet, men vinden är i behov av nya fönster. Uthus med gammal vedeldad bastu som är i renoveringsbehov men inte hunnits med. stor gård me odlingslådor teress och hemma byggt växthus. Nära till skogen och tystnaden.
Huset har eluppvärmning vilket inte är så billigt på vintern, genom att elda så kan man ändå hålla nere kostnaderna. Huset har även en luftvärmepump. Tomten är 1874 kvadrat.
Ett personligt och mysigt hus med fin atmosfär som söker sin människa. Hör av er för mer info, möjlighet att bekanta er!
Annonsör: jennie rosengård Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.