Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.

Husvagn till salu

1 100 €
Behöver ni en kaffebarack till skogen eller bygget? Eller kanske mer förvaring? Denna 80 talets retro husvagn passar bra som kaffebarack finns kylskåp, värmare och gasspis som alla fungerar utmärkt.

Detta är en ovanlig, lättdragen, rymlig och förmånlig husvagn av finsk kvalitet, Solifer Arctic 50T, som trots sin ålder, från 1981, är sparsamt använd.
-Utrustning: TV antenn, primusvämare, kylskåp och spis.
– 4-5 sovplatser.
- Utbytta kuddöverdrag på soffkuddarna, i mycket gott skick.
- Fin belysning på flertalet ställen, ger mysig känsla.
– Relativt stort kylskåp med frys. Fungerar!
– 2 takluckor.
-Gasplattor 2 st. fungerar.
– Alla fönster utrustad med mörkläggningsgardiner.
– Wc utrymmet har handfat med kanister som ger rinnande vatten, men portapotha bör köpas till.
- Dörr med myggnät.
– Gardin som kan sättas före till
sovavdelning.
– Garderob och många förvaringsfack.
– Nerbäddbar sittgrupp fram, kök och toalett i mitten och brederae enkelsäng + högsäng baktill.
-Bruksanvisningen finns kvar.
– Längd 645 cm x 209bredd. cm.
Totalvikt: 990 kg. Egenmassa: 860 kg.

Utöver allt detta så är faktum den att det krävs tid och omsorg med denna husvagn. Vagnen är fuktskadad, vilket gjort att vi öppnat upp vägg på vagnen framme, och har tagit bort skadat träverk som bytts ut. Den har torkat ”upp” och satts fast igen och därefter varit under tak. Dock finns nog fuktskador kvar i väggarna. Dessutom är den obesiktad. Men kan nog besiktas om så önskas men då är priset ett annat. Denna vagn behöver en händig person eller alternativt låter man fukten vara kvar i väggarna, som kaffevagn spelar det nog inte så stor roll om den är fuktskadad eller ej. Luktar inte.

Priset för denna vagn är 1100 €. Den finns i Solf, har under de senaste åren förvarats här, under tak. Dock var den under många år förvarats under bar himmel.
Annonsör: Jessica Plats: 66160 Långåminne  Visa på karta
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (4)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.