Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Harvinainen Espanjalainen kirjoituspöytä

3 400 €


Espanjalainen Barokkikirjoituspöytä, tyyliltään 1500-luv loppua / 1600 -alkua, todellinen ikä kuitenkin on 1800- lukua, puuta ja rautaa, kuvionahkakansi, alapuoliset koristeelliset rautatukivarret. Puu lähes aina pähkinäpuuta.

Messinkiniitit kiertää pöydän reunassa, 3 pitkää ja tilavaa vetolaatikkoa, kaikissa toimivat lukot ja avain. Harittavat jalat. Rautavarret, joissa koristeelliset peltilehdet ja 10 cm pyöreät kiekot, yksi kahdeksasta lehdestä puuttuu. Puuosat koristeellisia kaiverruksia ja urituksia täynnä.

Painava, tukeva pöytä: harittavilla jaloilla ja rautatukivarsilla luotiin illuusio ikäänkuin jalat olisivat leviämässä ilman noita tukevia varsia. Tämä oli näissä Espanjalaisissa pöydissä yleistä. Jalat harittavat hieman sivuille ja aavistuksen taakseppäin.

Kuvionahkakantta on korjattu, huom...eka kuvassa pöytä on vielä ilman korjauksia. Reunoja on korjailtu päällisen osalta nurkasta ks. kuvat ja muutama koristeniitti eri mallia, kuitenkin sopii alkuperäisten kanssa yhteen. Nahkapäällinen oli kulmasta halkaistava kolmion mallisesti, jotta sen sai uudelleen liimattua pintaan sen kupruiltua hieman. Tästä jäänyt liimasauma, joka näkyy kuvissa. En halunnut heittää alkuperäistä nahkaa pois, entisöin ja säilytin sen viimeiseen asti.

** Nämä Espanjalaiset pöydät ovat maailmalla kalliita, n.3500-6500 eur + kallis rahti + mahdolliset tullimaksut.
Hintoja voin todentaa ostohetkellä jos joku tosissaan haluaa tämän hankkia ja varmistua, että nämä sen verran yleisesti maksavat.
Maamme hintataso ei useinkaan ole vertailukelpoinen esim keski-Euroopan tai vaikka Englannin tai Yhdysvaltojen vastaaviin hintoihin. Siellä näitä arvostetaan, esim Englannissa kaikki antiikkia olevat tammi ym jalopuukalusteet ovat ihan omassa luokassaan.

* Hinta 3400 eur/ mahd tarjous. Hienoja antiikkituoleja löytyisi tähän myös ks. muut ilmoitukseni.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Antik & Konst Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.