Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kaksi isoa painavaa ja ehjää enkelipatsasta

190 €

Hintaa laskettu 50 eur, nyt tämän hienon ja ison enkeliparin saa 190 eurolla.
2 suurta ja painavaa enkeliä. Ehjiä, ei kolhuja. Eivät ole vanhoja.

Ostaja noutaa nämä itse, koska ovat täysin ehjiä ja voivat kuljetuksessa kolhiintua. Silloin ostaja itse vastaa siitä miten on nämä suojannut kuljetuksen aikana.

Sininen puhaltaa pasuunaan ja kainalossa sininen keihäs, jossa kullanvärinen, kolmihaarainen kärki.
Enkeli on jotain harmaata,raskasta massaa.
Väritetty päältä vahaliiduilla, siivet maalattu kulutetun näköisiksi kultamaalilla. Jalusta jätetty harmaaksi.

Korkeus enkelillä on 75 cm, leveys 32 cm ja keihään pituus 110 cm. Raskas,painaa 7 kiloa. Ehjä, ei ole palasia lohjennut. Pasuuna 34,5 cm ja myös keihäs ovat irtonaisia ja ne voi kuljetuksen ajaksi poistaa , jotta eivät rikkoudu.

Punainen enkeli on suunnilleen samaa kokoa ja yhtä painava, enkeli pitelee käsissään Gloria- nauhaa, joka tarkoittaa kunniaa. Kauniit herkät kasvot, pinta maalattu. Sormien ja varpaiden kynnetkin kaiverrettu yksityiskohtineen tarkasti.

Myydään vain yhdessä parina, ei erikseen. Jos kiinnostaa, niin ostajalle katson jotain hengellistä bonusta ilmaiseksi mukaan, mahdollisesti muutaman rukous / Raamattu aiheisen dvd:n mikäli ne kiinnostavat ostajaa. Minulla niitä kaapissa joitakin on.

* Katsomalla muut ilmoitukseni löydätte myös vanhaa aitoa antiikkia. Korona- aikakin otetaan tarkasti huomioon kaupankäynnissä.
Annonsör: Antiikkia Plats: 11130 Riihimäki  Visa på karta
kategori: Antik & Konst Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (13)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.