Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bmw

8 999 €
Hej! Säljer nu min trogna bmw 520d 2009. Den är medkörd 186 000 km. Servicebok finns! Automat. Fungerar felfritt och aldrig haft problem med den så det är bara att tuta och köra, farthållare, el fönster varvet runt, elsäten på förar och passagerar sidan, regnsensorer, backningssensorer. Nya 17 fälgar och gummi köpt i sommar så däcken är i bra skick, vinterdäck på 17 alufälgar i bra skick. Hör av er på sms eller whatsapp om det låter intressant så berättar jag mera! Byte mot billigare bakhjulsdrivna bilar och penga emellan kan också vara intressant!
Årsmodell: 2009 Km: 190000
Märke: BMW Modell: 520d
Annonsör: Ronny semskar Plats: 68570 Larsmo  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.