Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

PihaPRO®-PINK badtunna, snabb leverans

1 790 €
PihaPRO® - isolerad premium badtunna direkt från tillverkaren i Österbotten!

Innertunnan är gjord i lättskött plast och panel på utsidan. Utvändig kamin i marinaluminium. Snabb uppvärmning! Som tillbehör finns stabilt lock i plast som håller både för snö och klättrande barn. I paketet ingår effektiv 35 kW kamin i marinaluminium med front och lucka i rostfritt stål!

Pris från 1790€. Även avbetalning från 83€/månad.

Fler modeller och färger på hemsidan www.palgrundarna.fi
Annonsör: Pålgrundarna - Paaluperustajat Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://www.paaluperustajat.fi
 Annonsörens alla annonser (12)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.