Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Container - förrådscontainer

1 860 €
Förrådscontainer till bygget eller sommarstugan! Nu får du en galvaniserad ny och fin förrådscontainer till förmånligt pris. Containern levereras som element och är lätt att montera. Du kan också bära elementen om placeringen är svåråtkomlig.

Container 2,25m -1860 eur 1500€ moms 0
Container 3 m - 2160 eur
Container 4 m - 2660 eur och alla priser inklusive moms 24

Fler modeller och tillbehör hittar du på vår hemsida. Förråden finns i lager för direkt leverans. Beställ hemlevererad eller hämta själv enligt överenskommelse.
Annonsör: Pålgrundarna - Paaluperustajat Plats: 66710 Kaitsor  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://www.paaluperustajat.fi
 Annonsörens alla annonser (13)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.