Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Dodge Journey CRD SXT DCT5H 2.0

1 500 €
Bilens är i toppskick med i nästan nya sommardäck på alu.fälg. Fullt utrustad med ac, cruisecontrol, bluetooth handsfree, elfönster, elspeglar, stereo, webasto på fjärrkontroll, dragkrok. Den är regelbundet servad och det finns fullständig servicebok. Motorn går fint och karossen är rostfri.
Nu till det tråkiga:
Den är inte i körbartskick i dagsläget då splinesen är förstörda på drivaxeln som går in i växellådan. Vet inte hur splines ser ut i lådan. Bilen är står i Korsnäs och köparen står för själv bogsering eller trailer. Tag kontakt för mera bilder.
Årsmodell: 2008 Km: 180000
Märke: Dodge Modell: Journey
Annonsör: Siv Hartvik Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.