Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Radhus, Skogsbergsgatan 5 d 19, VASA 4r + k + bastu 88.5M2

192 000 €
Se fler bilder och en 3D-presentation på

https://clous.fi/kohde/metsakallionkatu-5-d-19-vaasa/

Vill du bo precis bredvid tjänster och natur aktiviteter? Nu lämnar en topp två våningar tre sovrum hem. Lägenheten är snygg och välskött. Indreningsmaterialer är tidlösa, väggarna är lätta och golven är parkett. Lägenheten har mycket lagringsutrymme t.ex. två garderober och en vind samt en rymlig förvaring utomhus. Du kan njuta av solen hela dagen på den stora terrassen eller balkongen. Det elektriska markisen och luftvärmepumpen ger dock den nödvändiga kylningen på sommaren. I ett välskött bostadsaktiebolag är hänsynen mycket måttlig. Nu också möjligheten att köpa en varm garageandel 12 000 € och en bilskyd 6 500 € som separata aktier. Om du uppskattar ett lugnt bostadsområde, tillgänglighet till tjänster och enkelt bo, kan det här vara ditt nya hem! Ring och ordna din egen presentationstid!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.