Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nyligen besiktad Ford mondeo 2.0 stw -05

1 100 €
Säljes en Ford mondeo dieselfarmare med manuell växellåda. Besiktad t.om 2.8.2021. Helt fungerande, pålitlig och rymlig bruksbil. Utrustad med bl.a dragkrok, AC med automatisk klimatanläggning som fungerar som den ska, aux till stereon, elhissar. Servad som den ska och koppling med urtrampningsmekanism nyligen bytt också. Säljes pga obehövlig just nu. Ring/whatsapp/mail/sms om du är intresserad.
Årsmodell: 2005 Km: 362000
Märke: Ford Modell: Mondeo
Annonsör: Alexander Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (6)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.