Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

En massa smycken och klockor

Till dig som tycker om att pyssla med en massa smycken, klockor och ringar,nu säljes allt för en klumpsumma,så bjud eller kom på ett besök.Det kan finnas lite till ännu som inte finns med på bilderna.Alla klockor borde vara ok men utan batterier,dom som är i oöppnad förpackning har batterier.
Annonsör: Tom Plats: 68560 Eugmo  Visa på karta
kategori: Klockor & Smycken Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (341)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.