Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bästa julklappen

30 €
Ge ett presentkort på en tur med våra islandshästar som julklapp till dina nära och kära! Det nya för i år är att köper man ett presentkort som julklapp gäller presentkortet ända fram till 31.8.2021. Detta gäller även om man köper det redan nu. Detta är verkligen ett bra erbjudande med tanke på dessa osäkra tider vi lever i, dina nära och kära får i lugn och ro och i god tid fundera när det passar bäst för dem att boka in sig på en tur. Man kan köpa presentkort som julklapp till alla våra olika turer. En upplevelse där man får komma nära naturen och islandshästarna är den bästa julklappen man kan ge! Ta kontakt via sms, Messenger, e-post eller ring!
Annonsör: Stall Vestergård Plats: 68940 Lillby  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: https://www.stallvestergard.fi
 Annonsörens alla annonser (6)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.