Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ktm EXC 300 enduro

3 700 €
Säljes en fin enduro cross. Bra omhändertagen och går bra. Däck i ok skick ännu, finns spikdäck i bra skick som kommer med också. Mousse i däcken som är bytt vid 238H, så inga punkteringar att oroa sig över. Kolv, svinglager, bromsskivor fram å bak, drivpaket och bromsvätska bytt vid 210H. Tändstift och växellådsolja bytt vid 232H. Kommer med en låda med delar, lite extra kåpor, lampor, drev, extra avgasrör, tändstift, luftfilter osv. Luftfilter tvättat och fettat efter varje körning. Enda negativa jag kommer på är att avgasröret som sitter på är buckligt och läcker lite vid cylindern men borde bara vara packningen. Ej i register men papper finns. Säljes pga att den sällan blir använd, dock står den nog bra där den står så inga skambud. Byte mot fyrhjuling med 4X4 intressant, Skicka sms/whatsapp/mail om är intresserad eller undrar något.
Årsmodell: 2013
Timmar: 248
Märke: KTM Modell: EXC
Annonsör: Alexander Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.