Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Förtält till husvagn

500 €
Säljes som obehövligt för oss, fint och välbehållet stort tält. Längden passar till ca 7.8 meters vagn. Tältet har varit tillsammans med en Hobby Prestige 780 årsmodell 2010.

Fakta från fabrikören:
Trots att Pacific 300 har ett djup på hela 3 meter, är det ett förtält som du sätter upp snabbt och enkelt- mycket tack vare stativkonstruktionen med ett fåtal stänger. Det lätta glasfiberstativet håller vikten nere, vilket gör Pacific 300 till ett perfekt reseförtält med plats för hela familjen. Vill du ha ett stabilare stativ, finns pacific 300 också med prenox stålstativ. Tillverkat av belagd polyester - ett lättskött material med neutral doft. Front och gavelstycken är nedfällbara och avtagbara, och förtältet har ett myggnätsfönster med klaff i den ena gaveln, som sörjer för god ventilation. Djup: 300 cm Detaljer: Front och gavelstycken nedfällbara och avtagbara. Myggnätsfönster med utvändig, blixtlåsförsedd folieklaff i ena gaveln. Levereras som standard med Skruvfritt FixOn II-beslag, gardiner, vagnskappa, hjulhuskappa, tält-, stativ- och pinnpåse.
Årsmodell: 2010
Märke: Ventua Modell: Pacific 300
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.