Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Paketbilsinredning Ny, Takställning på köpet

895 €
BOB System ny bilinredning. Inredningens hyllor och lådor är tillverkade av plåt. Skåpsinredningens gavel är tillverkad av aluminium. En otroligt prisvärd kvalitetsinredning tillverkad i Sverige. Utdragbara lådor, handtaget trycks uppåt för att öppna lådorna men håller lådorna stabilt på plats vid transport.

Bredd 1700mm Höjd 900mm Djup 310mm

BOB Systems nya takräcke som passar till alla transportbilar på köpet!
De universala fötterna gör att du enkelt fäster dem med bult i taket. Takräcket är speciellt framtaget för att sitta så lågt och smidigt som möjligt på bilen. Lastbågarna är tillverkade av aluminium, vilket gör att de är mycket tåliga att klara tuffa miljöer. De är dessutom framtagna för att frambringa så lite brus som möjligt vid körning.
BOB Takräcke kan enkelt modifieras om för att fästas på insidan av bilen. Med hjälp av en annan fot för insidan av bilen fäster du takräcket ”upp och ner” i bilen. Detta är perfekt för att t.ex. transportera en stege.

Även montering och fastsättning i bilen kan erbjudas till ett förmånligt pris om så önskas.
Annonsör: G-MEC Plats: 66710 Kaitsor  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.gmec.fi
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.