Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Bohemen ulkokylpyamme

Koe puulämmitteinen ulkokylpyamme sisäänrakennetulla kamiinalla. Ammetta voi käyttää ympäri vuoden ja se on helppo ja nopea lämmittää. Tilaa on kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.
Bohemen on ulkokylpyamme sinulle, joka arvostat omaperäistä muotoilua ja materiaaleja, jotka ovat yhtä kestäviä kuin kauniita. Bohemenistä et löydä kimalletta, valoja tai kaiuttimia- vaan saat kokea puhtaan, aidon, puulämmitteisen kylpyelämyksen.

Kylpyamme on valmistettu alumiinista, joka kestää suolavettä ja sisustus on miellyttävää tammea. Kylpyamme kestää sekä makeaa-, että suolavettä.

Materiaalien kestävyys ja kylpyammeen kevyt paino yhdistettynä yksinkertaiseen muotoiluun, tekevät ammeesta helpon siirtää ja puhdistaa. Sinun täytyy ainoastaan ruuvata irti kaksi mutteria, jotka pitävät sisustuksen paikoillaan ja poistaa sisustus. Nämä ominaisuudet mahdollistavat sen, että voit saada upeita, puulämmitteisiä kylpykokemuksia myös sellaisissa paikoissa, joissa perinteisillä kylpytynnyreillä tai saunoilla ei ole sijaa.
Voidaan sanoa, että Bohemen on pieni kylpytynnyri mutta ajatuksena järkevämpi - se on paljon nopeampi lämmittää, se on helppo siirtää, puhdistaa ja säilyttää ja siihen menee vain sen verran vettä mitä kylpyyn tarvitaan

Tuotetiedot:

Materiaali alumiini ja tammi
Köysi synteettistä hamppua

Mitat
Pituus 212 cm
Leveys 92 cm
Korkeus 66 cm
Kylpysyvyys 54 cm

Vesimäärä 600 l kamiinan ollessa ammeessa

Paino
45 kg – Pelkkä amme
84 kg – Kaikkine osineen

Lämmitysaika: Kesäaikaan 1,5 h, talvisaikaan 2,5 h

Tilavuus
Tilaa kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle.

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
p: 040-7529338
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://jesajasport.fi/ulkokylpyamme/bohemen
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.