Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Radhuslägenhet säljes

169 000 €
Radhuslägenhet på två plan säljes på lugnt område i Smedsby, nära all service. Lägenheten är renoverad i ljusa, neutrala färger.

Lägenheten består av 4 rum, kök, hjälpkök, WC x2, badrum och bastu. I lägenheten finns gott om förvaring i form av skåp och en stor skrubb. 101,5 m2.

Lägenheten säljs med ett rymligt uteförråd samt garage. På den lummiga och vackra bakgården finns också ett skjul.

På sommaren kan man njuta av solen på 2 olika terasser på bakgården, eller också på balkongen. På bakgården finns buskar, bärbuskar och planteringar.

Ring för visning!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Radhus Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.