Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

4r+k+bdr+b+garage, 90,9 m²/169,0 m² Villisvägen 4, Kvevlax

114 000 €

Invid lugn väg finns detta år 1977 byggda, trevliga hus som väntar på nya ägare.
I huset finns utrymme för hobbys och trivsel. Husets hjärta är det öppna, stora vardagsrummet - köket - matplatsen, där man trivs med familj och vänner.
I huset finns dessutom tre stora sovrum och rymligt klädrum.
Bastuavdelningen är intill brasrumet, där den öppna spisen ger värme och skön atmosfär i höstmörkret. Som hjälp till oljeuppvärmningen finns den i vardagsrummet år 2006 installerade Tulikivi spisen samt luftvärmepump.
I huset har det gjorts förbättringar genom åren så som de flesta fönstren förnyade på 2000-talet. KONDITIONSGRANSKNING gjord 2/2020.
EGEN lugn 1299m2 tomt med mycket utrymme på både framgården och bakgården. Bärbuskar, äppelträd och havtornsträd. I samband med huset finns också ett rymligt, varmt garage.
Det är goda förbindelser från huset med busshållsplats på en par minuters gångavstånd. Till Smedsby och Vasa centrum kör du på 10-15 minuter och all Kvevlax service finns inom drygt en km radie.
Husets byggare har bott i huset tills nu. Är det här ert nästa hem? Förnya ytor och fixa till här och där så får du ett bra hem, för detta hus är fullt av potential.
Fastighetsnummer: 499-436-2-192
Villisvägen 4, 66530 Kvevlax

Stefan Knuts
Vasa Hemmalaget
040 561 5082
stefan.knuts@kotijoukkue.fi
Annonsör: Stefan Knuts / Kotijoukkue Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.kotijoukkue.fi/kohteet/villisvagen-4-4h-k-kph-s-at/
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.