Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ridläger för djurvänner

185 €
Under jullovet har du som är 9-12 år möjlighet att lära dig mera om hästar. Hur ska man göra för att bli kompis med en häst? Hur tänker hästar, egentligen? Vad behöver en häst för att må bra? Detta och mycket mer ska vi fundera på under två roliga dagar tillsammans med Stall Falisas lugna och harmoniska hästar.

Och förstås ska vi också rida i naturen!

28-29.12.2020 Läger 1, för barn i åldern 9-11 år
2-3.1.2021 Läger 2, för barn i åldern 10-12 år
4-5.1.2021 Läger 3, på finska för barn i åldern 9-11 år

Programmet består av stallsysslor, hästskötsel, hästhantering, lekar och ridning. Fokus ligger på vänskap, empati och kommunikation. Vi tävlar inte.

I priset ingår bl.a. egen sköthäst under lägret, pedagogiskt genomtänkt program och trevliga ledare. Ingen speciell ridutrustning eller ridkunskaper behövs, men varma utekläder är att rekommendera! Hjälmar och reflexvästar finns att låna.

Lägrets dagsprogram skickas till deltagarnas föräldrar via e-post senast två veckor innan lägret börjar.

Anmälan senast 15.12.2020 via stallets hemsida. Begränsat antal platser. Platserna fylls enligt anmälningsordning.
Annonsör: Team Falisa Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: https://stallfalisa.fi/aktuellt/jullovslager
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.