Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hästvänlig verksamhet för barn

165 €
Det bästa sättet att lära sig förstå hästar är att umgås med dem regelbundet. Vi erbjuder barnen möjlighet att undersöka, uppleva och leka sig till en förståelse för hästen som vän.

Oberoende av väder träffas vi för att göra stallsysslor, sköta om hästarna, leka och rida. Ibland hittar vi kanske på något annat roligt tillsammans med hästarna. Vi rör oss både på ridplanen och i naturen omkring stallet.

Klubbverksamhetens övergripande syfte är att på ett lekfullt sätt lära ut säkerhet och en äkta förståelse för hästarna som flock- och flyktdjur. Vi lär oss förstå vad hästarna tänker, känner och önskar. Vi har roligt tillsammans med hästarna, men aldrig på hästens bekostnad. Hästen är vår vän, och därför visar vi dem vad vi vill så att hästarna förstår, och tvingar dem alltså inte med våld och rädsla.

I ponny- och hästskötarklubben sköter och rider två barn tillsammans en häst, och fokus ligger på hästhantering och hästskötsel. I rid- och terrängridklubben koncentrerar vi oss mer på ridteknik och barnen rider självständigt, även om vi såklart alltid hjälps åt då hästarna görs i ordning. I terrängridklubben rider vi ofta i naturen, med syfte att koppla av och ha roligt tillsammans.
Annonsör: Team Falisa Plats: 66640 Maxmo  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: https://stallfalisa.fi/aktuellt/klubbverksamhet
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.