Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Emmaljunga city cross kombivagn

300 €
Säljes en Emmaljunga city cross kombivagn i färgen PP Blue Polar Performance. Till paketet hör en citykorg och en sittdel. Båda har egna suffletter och sittdelen har inbyggt myggnät. Till sittdelen finns också en delux fotsack och med kommer en skötväska i samma färg. Regnskydd fås också med.
Vagnen är i bra skick och har alltid förvarats inomhus. Alla tyg är hela och rena och alla dragkedjor och knappar fungerar.
De flesta tygdelarna kan tvättas i maskin.
Chassit är också i bra skick och har punkteringsfria däck. Ett perfekt paket från nyfödd upp till 3 år.
Annonsör: Petra Plats: 66800 Oravais  Visa på karta
kategori: Barnartiklar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (4)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.