Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Katt söker nytt hem

Tant Mise söker pensionärshem!
Mise flyttade till oss som nödlösning för snart ett år sedan då hennes husse gick bort men hon trivs inte här, det är alldeles för mycket liv och rörelse och hemska hundar här. Mise är lite på 10 år och gör inte så mycket väsen av sej längre, tycker om att sova och bli pajad. Hon bör få vara innekatt resten av livet för hon hålls inte hemma om man släpper ut henne. Hon har nog heller inget emot att vara innekatt. Har du ett lugnt och tryggt pensionärshem att erbjuda Mise?
Annonsör: A-K och Matias Plats: 66540 Petsmo  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Bortges
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.