Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

På Radin Lokalhistorisk kortspel om Österbotten

22 €
Kortspelet ”På Radin”, i kompakt och bekvämt format, lär man ut på några sekunder. I spelet försöker man ordna de Österbottniska händelserna på korten i ordningsföljd. Spelet är förpackat i krympplast och inkluderar en regelbok och 150 spelkort av hög kvalitet. ”På Radin” finns redan i över 1000 österbottniska hem och har fått ett mycket gott mottagande. Det är på riktigt ett roligt och intressant spel 4,7/5,0
Annonsör: Robbis hobby shop Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Leksaker Typ: Säljes
Mera info: https://www.rhs.fi/sv/spel-pussel/spel-pussel/kortspel/pa-radin.html
 Annonsörens alla annonser (225)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.