Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Annonsen har utgått!

Barokkityylinen kynttilänjalkapari

480 €
Kynttilänjalkapari, Barokkityyliä, messinkipeltiä, ikä jostain 1800- luv lopusta tai 1900-alusta, ei täyttä varmuutta.
Pelti koristeltu kauttaaltaan pakotuskuvioin. Leveä ja tukeva kahdeksankulmainen pohja.

Jalkojen korkeus ilman kynttilää 23 cm, alaosan koko 21 cm x 21 cm. Alimmainen tippalevy 13,5 cm x 13,5 cm.
Yläosan tippalevyn koko 10 cm, putken halkaisija sisällä 30-31 mm. Kuvan kynttilöiden halkaisija 35 mm.

KUNTO= tuo puolivälin kahdeksankulmainen tippalevy on kummassakin irtonainen. Jäljistä näkee että niitä on joku menneisyydessä joskus joku juottanut. Nuo levyt pyörii varren ympäri ja ne voi asettaa aina kohdilleen kun vaan pyöräyttää. En ole yrittänyt korjausjuottaa, vaan olen antanut olla noin.

Myydään parina, hinta parille 480 eur.
Hankittu antiikkimessuilta v 2005 tai 2006.
Ihan nätit, patinaa ja jälkiä on.

Antiikki-osastolta löydät myynnistä pari muutakin messinkijalkaa, toinen on yksittäinen iso alttarikynttilänjalka ja toinen on hieno ja raskas keskiaikatyylinen jalkapari paksuilla kynttilöillä. Käy katsoon nekin, kiitos!

* Vaikka minulla on täällä useita tavaroita myynnissä, niin tästä listasta myyn vuodessa pois vaan max yhden arvokkaan tai max kolme halvempaa esinettä. Sitten ilmoitukset poistuu loppuvuodeksi jos tämä täyttyy. En siis myy kaikkea kerralla vaikka joku olisi ostamassakin.
Myynti pidetään tarkoituksella ihan minimissä yhtä vuotta kohden. Listassa on vaan useampi vaihtoehto yhtäaikaa tarjolla.

Kuitti kirjoitetaan aina, myös henkilöllisyys todistetaan ja omat kuittikappaleeni ovat menneet selvityksineen verottajalle joka vuosi jos jotain on pois myyty. En ole kauppias, vaan yksityinen, joka myy pois omia tavaroitaan vähitellen 0-3 kpl vuodessa. Leipätyössä olen ollut mm turvallisuus ja Poliisialalla. Kaikki esineet ovat olleet omassa käytössäni. Noin kahteen vuoteen en ole myynyt mitään.
Katsele valikoimaa jos vanha antiikki kiinnostaa.
Korona otetaan vakavasti huomioon kaupankäynnissä. Kiitos.
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Möbler & heminredning Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.