Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Oljemålning av N.Silverberg

180 €
Oljemålning av N.Silverberg Nikolai Silverberg 1899-1977 .Mått på tavlan 39x30 cm med ram 48x39.5 cm.
Tavlan är i fint skick och har varit i vår familj sen 50-talet.

Silverberg var en mycket produktiv målare vars verk cirkuleras över hela landet och priserna varierar från 400 till 600 euro beroende på kvalitet och storlek. Det verkliga efternamnet var Yakovlev, men han använde den svenska mammans efternamn.

Kan transporteras i Närpes-Vasa området om behov finns.

Annonsör: Stefan Plats: 64220 Yttermark  Visa på karta
kategori: Antik & Konst Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (5)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.