Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

BLACK FRIDAY Saimaa SUP Pike Canoe 10.0 SUP-bräda

299 €
BLACK FRIDAY PRIS 399,- 299,-

Saimaa SUP Pike Canoe 10.0 är riktig bra brädda så som för en nybörjare till en lite mera erfaren paddlare. Med paketet medföjler en handpump, brädan,paddel och bärväska. Brädan lämpar sig så som för vanlig paddling till sup yoga man kan även använda den som solbräda.


Med paketet medföljer


- Bräda 305 x 76 x 15cm / 100 x 30 x 6


- paddel som är längd justerbar max längd 205


- Handpump


- förvarings ryggsäck


- 3 st fenor


- Brädan är av de starka materialet 1000D PVC


- Sidorna är förstärkta med två lager av pvc
Annonsör: Fantoy Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Båtdelar & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://www.fantoy.fi/fi/sup-bradda-saimaa-sup-pike-canoe-10-0.html?___from_store=se
 Annonsörens alla annonser (41)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.