Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

FALCON BR7 + Mercury F150XL EFI KAMPANJ 2022

50 900 €
FALCON BR7 + Mercury F150XL EFI KAMPANJ 2022 Pris från 50900€ + leverans och monteringskostnader
- Lowrance Elite ti 9” + Active Imaging 3-in-1 + givare på köpet
- Trimplan på köpet

Falcon BR 7 är förmodligen den tystaste bowridern på marknaden. Och tillsammans med Mercury V6-175 ger den här båten en total upplevelse utan egentliga begränsningar. Skrovet är i aluminium och helt utan steglister med ett brett slag uppe vid fribordet vilket ger en extremt mjuk gång även i högre farter. Den stora nyheten bland aluminiumbåtar är det patenterade ljudisoleringen av skrovet, gången upplevs nästan som ljudlös. När ni åker är det fartvinden ni hör. Däck och innerline är i glasfiber för enkelt underhåll och invändig trivsel. Durken är av räfflad aluminium och har självläns för enkel hantering. I Falcon BR7 är det mesta så mycket bättre!

TEKNISK DATA FALCON BR 7
Årsmodell: 2022
Modell: Aluminiumbåt Bow Rider
Motor: Mercury 150
Typ: Fyrtaktsmotor
Bränsle: Bensin
Längd: 6,51 m
Bredd: 2,34
Vikt: 1060 kg + motor
Tank: 130 l
Djup: 0,45 m
Max motor: 175 hk
CE: C
Personer: 7

Efterfrågan på dessa båtar är väldigt stor nu, och kommer att finnas i begränsat antal till våren 2022, så därför lönar det sig att slå slag i saken och göra affär nu redan och säkerställa en säker leverans till våren 2022!

Vi har även förmånliga och flexibla finansieringsalternativ! Hemleveranser samt sjösättning enligt överenskommelse!

www.oceandealers.fi
Årsmodell: 2022
Märke: Falcon Modell: BR7
Annonsör: Oceandealers Ab Oy Plats: 68555 Bosund  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Mera info: https://www.oceandealers.fi
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.