Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hallberg-Rassy Monsun 31 segelbåt

28 500 €
Trivs du på sjön, då är det här kanske något för dej. En trivsam, trygg och sjösäker kvalitetsbåt, som passar bra också för en familj. Den är välskött och i bra skick, vi har under åren förnyat en del i båten, bl.a. byttes motorn 2015 till en Nanni Kubota 29 Hv. Båtens data L 9,23, B 2,87, D 1,5, vikt ca 5000 kg, 3 ägare, rattstyrning, en del av seglen är från 2003 - 2010. Det finns 6 kojplatser, wc, centralvärme GeHå och ett fungerande pentry, Vhf, AIS, 2 kartplotter, lazybag och kapell. Mera info och bilder finns på Nettivene ID 802464.
Årsmodell: 1978
Annonsör: Greta Nylund-Doktar och Stig Doktar Plats: 66730 Oxkangar  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.