Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

CFMoto Cforce 625 Touring NYHET

8 990 €
CFMoto Cforce 625 Turing NYHET

CF Moto C Force 625 är nylanserad för hösten 2020 och är en perfekt mix av kraft, design och utrustning som får konkurrenterna att blekna!

Chassit är helt nytt för denna modell och har nya häftiga detaljer. 625 erbjuds i kort och lång version reggad som Traktor B eller Terräng. Den är fullutrustad från start som vanligt med bland annat EPS, aluminiumfälgar, dragkrok och vinsch med 3000lbs. Med sin kraftfulla motor på 580cc, förbättrad fjädring och rejäl markfrigång kommer den ge dig en fantastisk upplevelse vare sig det handlar om lek eller arbete. 625 har även en förbättrad svängradie som gör den till en otroligt smidig maskin som är enkelt att hantera i terräng och den tar sig lätt över skogens hinder med en smidig inkoppling av differentialspärren.

Med en plog vintertid eller en vagn sommartid är detta ett fordon som är användbart året runt och är dessutom en maskin som alla kan köra då den är enkel att manövrera! Växellådan är automatisk och bränsleinsprutningen gör att det är lätt och går snabbt att komma iväg.

Vi har nu av dessa på lager för snabb leverans!

Välkommen in att bekanta dig med vår urval!

www.oceandealers.fi
Årsmodell: 2020
Märke: CF MOTO Modell: CFORCE 625
Annonsör: Oceandealers ab oy Plats: 68555 Bosund  Visa på karta
kategori: Fyrhjulingar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.