Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Yamaha mt 125

2 250 €
Säljer nu min Yamaha mt 125. Har haft den sedan 2019 och har fungerat problemfritt hela tiden under min ägo. På sitter ett fullt Akrapovic rör, kostar ca 800€ nypris. Den har också servicebok och har blivit servad regelbundet enligt den. Den har nya fram och bak däck och även ny kedja och drev. Finns ett par revor på höger sida men annars är den riktigt snygg och i bra skick. Enligt mitt tycke en prisvärd cykel. Ring eller skicka sms för mera info.
Årsmodell: 2015 Km: 27400
Märke: Yamaha Modell: mt
Annonsör: Filip Plats: 68930 Purmo  Visa på karta
kategori: Motorcyklar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.