Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hikki Bohemen utomhusbadkar

Hikki Bohemen utomhusbadkar

Upplev och njut av ett vedeldat utomhusbadkar med inbyggd kamin. Badkaret kan användas året runt, det är enkelt och snabbt att värma upp. Rymmer två vuxna och två barn.

Bohemen är utomhusbadkaret för den som värde­sätter originell design i material som är lika hållbara som vackra. På Bohemen hittar du inget bling-bling, lampor eller högtalare – här finns bara en ren, autentisk, vedeldad badupplevelse.

Karet är tillverkat i saltvatten­beständigt aluminium och har en behaglig inredning av ek. Badkaret tål såväl söt- som saltvatten.

Materialens slittålighet och badkarets lätta vikt, i kombination med enkelheten i designen gör det enkelt att flytta och rengöra – skruva bara loss de två muttrar som håller inredningen på plats och plocka ur inredningen. Egenskaper som öppnar upp för härliga vedeldade badupplevelser på platser där traditionella badtunnor och bastur helt enkelt inte kan placeras.
Man kan säga att Bohemen är en liten badtunna, fast smartare – det går mycket snabbare att värma, går enkelt att flytta, rengöra och förvara, och använder bara så mycket vatten som faktiskt behövs för ett bad.

Produktinformation:
Material Aluminium & ek
Rep i syntethampa

Utrymme Plats för två vuxna och två barn

Mått
Längd 212 cm
Bredd 92 cm
Höjd 66 cm
Baddjup 54 cm

Vattenvolym 600 liter med kaminen i karet

Vikt
45 kg - Endast karet
84 kg - Med alla delar

Uppvärmning ca 1,5 tim - Sommartid ca 2,5 tim - Vintertid

www.jesajasport.fi
info@jesajasport.fi
p: 040-7529338
Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Bygg & Trädgård Typ: Säljes
Mera info: https://jesajasport.fi/
 Annonsörens alla annonser (9)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.