Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

FLAGGSTÅNG

110 €
Nya flaggstång

https://www.liikelahja-toimisto.fi/fi/mainoslippu/20540/Lipputanko-STA100TL7.html

Flaggstång lämplig för inomhus- och utomhusbruk. Stången är enkel att installera, packa och ta med sig. Stångens ram måste justeras till en höjd av 4m till 7m efter behov. Flaggstångens fot är en tank som kan fyllas med vatten eller sand, vilket säkerställer att flaggan stannar upprätt även i högre vindar. Kroppen är tillverkad av slitstark anod rodd aluminium, vilket garanterar en lång produktlivslängd. Flaggan är alltid synlig oavsett vind. Biljettens standardstorlek är 120x530cm.
Annonsör: Flaggstång Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Affärer & företag Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (12)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.