Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Buck Kalinga 401 Mirror Polish

290 €
En helt oanvänd äkta amerikansk tillverkad Buck Kalinga 401 med tillhörande läderfodral samt intyg på Bucks berömda livstidsgaranti. Stålet är av det för alla Buckknivar berömda 420HC High carbon stålet. En speciell metod utvecklad av Paul Bos, Paul Bos Heat Treat, gör stålet helt enastående för knivar. Stålet håller skärpan bra men är inte så hårt att de är svårt att vässa eller riskerar att spricka. Bladet är vasst som ett rakblad. Detta blad är Mirror Polish polerat, dvs blankt som en spegel.
Denhär är tillverkad 1970...1972.
Kniven är köpt via eBay från USA.
Av bilderna framgår vilken otrolig kvalite det är fågan om.
Teakställningen ingår i priset.

För mera uppgifter och bilder ta gärna kontakt via mail eller ring.
Annonsör: Mårten Hansson Plats: 68700 Terjärv  Visa på karta
kategori: Jakt & Fiske Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (8)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.