Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

2 rum + kök 59m2 på Brändö

125 000 €
Ytrenoverad, ljus och praktisk tvåa, 59 m2, Frihetsvägen 38, Brändö.

Två rum, stort kök med utrymme för ett köksbord och där diskmaskinen samt kyl och frys är i gott skick, ett badrum med tillhörande tvättmaskin, en walk in closet/förråd, stor hall och stor balkong. Båda rummen har dörr så lägenheten passar till en liten familj som söker eget men även som placeringslägenhet för studeranden. Lägenheten ligger nära Vasas högskolor. Matbutiker och goda motionsmöjligheter är bara ett stenkast ifrån lägenheten. Hiss. Möjlighet till parkering.

Visning på söndag 17.1.2021 kl. 16:00 Tiden har ändrat!
Annonsör: --- Plats: ---
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.