Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ljus och välplanerad 2a uthyres i Klemetsö, Vasa

700 €
Uthyres 2 rum+stugkök+bastu, 42m2, med stor inglasad balkong på femte våningen, Himalajagatan 5, i ett åttavåningshus som är byggt 2015. Diskmaskin och uttag för tvättmaskin finns. Ett litet förråd finns i bottenvången och ett i cykelgaraget. Möjlighet till egen bilplats med elstolpe. Lägenheten är modernt planerad och har en väl fungerande bottenplan. Trevlig omgivning och välskött husbolag. Husdjur och rökning ej tillåtet. Hyra 700 €/månad + vatten 20 €/person. Kabeltv och mediaanslutning ingår i hyran. Bilplats 20 €/månad. Garantihyran är en månads hyra. Kredituppgifter kontrolleras. Blir ledig 1.2.2021.
Annonsör: Mikael Österberg Plats: 66810 Kimo  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.