Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Söker Jobb

Hejsan!

Jag är i jakt efter ströjobb som målare eller VVS jobb. Har tidigare jobbat med husmåleri exempelvis målat villor/egnahemshus/radhus och lister väggar. I olika företag och privata aktörer som jag trives mer eller mindre som fisken i vatten. Älskar och ha musik eller bara få sitta ute och hålla mig kreativ med fysiskt arbete. Har även hjälpt och byta nedre/övre/ytter pannrad till min Morföräldrars bondtomt och spolat bort skräp ur rännorna med högtryckstvätt. Ser mycket optimistisk emot att få pröva ut mera övningar med takunderhåll samt andra lockande alternativ och få lära mig mer.Är både svensk/finsk/engelsk talande och vill påstå är hyfsat bra upptränat med en service mind mentalitet.


Är öppen för och träffas på intervju eller samtal när som:🚨🚨
Annonsör: Henok Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lediga jobb Typ: Bortges
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.