Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Tomter på Ekgränd Åminne

48 000 €

Havsnära boende när det är som bäst. Tre stycken outbrutna egnahemshus tomter i Åminne, 100 meter till småbåtshamnen och 150 meter till badstranden samt nära till Åminnes all service. Tomterna är belägna på Ekgränd 2, 4 och 6, tomt 2 är 1527m2, tomt 4 är 1531m2 och tomt 6 är 1409m2. På samtliga tomter finns 250m2 byggrätt och el, vatten samt kommunalt avlopp vid tomtgränserna. Söker ni en tomt mitt i naturen och med utsikt över vattnet bör ni ta er en titt på dessa! Pris 48.000€/tomt
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/kiinteistot/tontit/ekgrand-2-6
 Annonsörens alla annonser (10)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.