Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Fritidstomt på Ekvägen Åminne

34 000 €

Fantastisk fin och högt belägen fritidstomt i Malax, Åminne. Tomten är 2013m2, kommunalt vatten och avlopp går vid tomtgränsen, byggrätt 140m2. På denna tomt har du sol från morgon till kväll och du kan blicka ut över Åminnes fina vatten. Simstrand, småbåtshamn och sommarrestaurang inom 200m och till Vasa tar du dig på bara 30 minuter. Fiskerätt ingår också. Låter detta som en fritidstomt för just dig, var du kan bygga din dröm sommarstuga och tillbringa många vackra sommardagar så tag på kontakt så åker vi ut och tittar på den tillsammans!
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Tomter Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/kiinteistot/tontit/ekvagen
 Annonsörens alla annonser (10)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.