Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit.fi från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit.fi är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit.fi skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bse 125cc Fiddy

450 €
Säljes nu en 125cc fiddy som nyss gått igenom en restaurering. Det som blivit utbytt och monterats på är: Oljan i framgafflarna, kolv, spokeskins, gashandtag, grips, kopplings och gasvaijer, blåa kåpor, obrytbara kopplings och frambromshandtag, svänghjulskåpa, alla små delar i förgasaren, bakbromspump, bakbromsklossar, luftfilter inoljat, kedja, tändstift, bensinkran, motor packningar och styrlagersats. Alla delar som blivit utbytta är kvalitetsdelar och inte de billigaste. Många av delarna är tillverkade av YCF, som är en av dom största tillverkarna av fiddys, som satsar på kvalitet.

Dom delarna som inte blivit utbytta har fått sig en rengöring, vissa av dem har även blivit målade som styret, motorn och fäljarna. Oljan i motorn utbytt, ventilerna ställda, och mycket mera.

Motorcykeln/mopeden går mycket bra och startar lätt och är enkel att köra, alla växlar fungerar klanderfritt. Mopeden/motorcykeln passar bra åt barn/ungdomar ända upp till 15 år.

Enda minus med motorcykeln/mopeden är att den saknar stödfot men en sådan kostar inte många euro ifall man vill sätta dit en. Samt att lite färg har försvunnit ifrån enda sidan på motorn p.g.a. att den förra bensinkranen läckte.

Det är bara att ta kontakt ifall det finns frågor. Jag nås bäst på telefon.

Tar även emot byten, störst intresse av mopedskotrar och högmopeder.
Märke: BSE Modell: 125
Annonsör: G.F Plats: 68410 Nedervetil  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Avbryt
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit.fi ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.