Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

LCD projektor

100 €
Säljes en litet använd LCD projector. Även i dagsljus är bilden så tydlig att bilden syns bra på baksidan av min svarta dataskärm, vilket man ser på första bilden. Det behövs alltså inte någon vit duk, det går bra med en enfärgad vägg eller skynke. Alla tillbehör syns på andra bilden. Specifikationerna syns på nästsista bilden och på sista bilden syns en Samsonite reseväska som passar perfekt för projektorn med tillbehör. Väskan säljs skilt, en Samsonite resväska kostar nån hundralapp men säljs i första hand åt den som köper projektorn, pris då 70e eller säljs skilt för 100e. Kan också skickas för 10e.
Säljes pga flytt och finns i Jakobstad.
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (18)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.