Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Boro Niewiadow Mars 2x4,5m 2700 kg bilsläp, släpvagn I LAGER

3 400 €
Boro Mars 2-axlat bromsat bilsläp tillverkat i galvaniserat stål. Mitten är fylld med plywood, kanterna är gjorda av aluminiumplåt med hål i som ger bra grepp för biltransport. Vinsch, reservdäck och ramper ingår. AL-KOs axlar och drag. Flakmåttet är 2,0 x 4,5m. Egenvikt 680 kg, totalvikt 2700 kg. Däckstorlek 13. Priset är inkl. moms och besiktning. På bilden 2,1m bred version.
Annonsör: Tom Lundqvist Plats: 68840 Nederlappfors  Visa på karta
kategori: Maskiner & utrustning Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (14)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.