Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Säljes lägenhet 2r+kök 52m² i Lappfjärd

32 000 €
Säljes lägenhet i centrala tvåspråkiga Lappfjärd. 52m², 2 rum och kök i höghus på andra våningen på Nybrovägen 72. Lägenheten har stor balkong, skrubb för förvaring och uttag för motorvärmare. På nära promenadavstånd finns butik, post, apotek, bilservice, bensinstation, Veikon Kone hushållsmaskinaffär, bank och kyrka. Nya fönster och balkongdörr installerades 2011. Huset använder bergsvärme som värmesystem och har gemensam bastu och tvättstuga.
Hör av dig om du är intresserad av en visning!
Annonsör: Peter Plats: 64300 Lappfjärd  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.