Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Egnahemshus Paljakvägen 85

179 000 €Nu har ni chansen att köpa detta förtjusande hus i årets by 2020, Komossa! Huset är ett Nyqvist elementhus byggt 2001 och i mycket fint skick. Ytrenoveringar är gjorda i alla rum och nya golv i kök, vardagsrum och hall samt nya skåp i badrummet. Huset har eluppvärmning med en kostnad på ca 3000€/år samt mekanisk ventilation med värmeåtervinning. Biltak finns och på tomten finns ännu byggrätt för ett garage. Uppskattar ni lugnet på landet och närheten till naturen är detta ett hus för er! Skogen ligger bara ett stenkast bort och där kan ni vandra i en mycket vacker natur, plocka bär och svampar på hösten samt på vintern njuta av ett vackert vinterlandskap. Sommartid kan man cykla iväg två kilometer till Röukas träsk och simma och de håller också simskola där för barnen. Låter detta intressant så tag kontakt för en personlig visning!
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 66820 Komossa  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/paljakvagen-85
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.