Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Egnahemshus på Bergbyvägen, Vörå

34 000 €


Egnahemshus i behov av en totalrenovering på Bergbyvägen i Vörå. Huset består av två rum och kök, wc, förrådsrum, bastu med dusch, potatiskällare och garage för en bil. Som uppvärmning finns en oljepanna. Huset är byggt 1962 och en del ytrenoveringar gjordes 2004. Tomten är 3200m2 och byggrätt finns ännu om man vill bygga ut eller kanske bygga nytt. Området är lugnt och fridfullt trots att det är nära till Vörås all service och skolor. Låter detta intressant så tag kontakt för en personlig visning!
Annonsör: Asunto Björndahl Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://asuntobjorndahl.fi/myytavat-asunnot/vaasa/bergbyvagen-64
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.